Get Better Lemon Fizz Fürdőgolyó

1,490 Ft (ÁFA-val)

A Funimals Get Better Citromos Fürdőgolyó természetes citrom esszenciális illóolajat tartalmaz, ha lázas gyermeke és szükséges a hűtőfürdő, akkor az ezzel járó kellemetlenségekről elvonhatja gyermeke figyelmét az a cuki kis állatka, ami a fürdőgolyóból kipezseg. Használata: Száraz kézzel vegye ki a fürdőgolyót a dobozból, távolítsa el a fóliát és tegye a kádban lévő kb.35-38 Celsius fokos, kb. 120 liter vízbe (el lehet pezsegtetni úgy is, hogy a gyermek már bent ül a kádban). A fürdőgolyó pezsegve feloldódik miközben színezi a vizet és kellemes illatfelhőt varázsol a fürdőszobába, majd megjelenik a kapszulába zárt állatfigura. Nincs más hátra csak, hogy gyermeke élvezze a fürdést és játsszon!

Elfogyott

Cikkszám: 202016 Kategória:

A Funimals Get Better Citromos Fürdőgolyó természetes citrom esszenciális illóolajat tartalmaz, ha lázas gyermeke és szükséges a hűtőfürdő, akkor az ezzel járó kellemetlenségekről elvonhatja gyermeke figyelmét az a cuki kis állatka, ami a fürdőgolyóból kipezseg.

Használata: Száraz kézzel vegye ki a fürdőgolyót a dobozból, távolítsa el a fóliát és tegye a kádban lévő kb. 35-38 Celsius fokos, kb. 120 liter vízbe (el lehet pezsegtetni úgy is, hogy a gyermek már bent ül a kádban). A fürdőgolyó pezsegve feloldódik miközben színezi a vizet és kellemes illatfelhőt varázsol a fürdőszobába, majd megjelenik a kapszulába zárt állatfigura. Nincs más hátra csak, hogy gyermeke élvezze a fürdést és játsszon!

Használata heti 1-2 alkalommal javasolt.

Tárolás: száraz, hűvös helyen. A tárolási körülmények, a páratartalom befolyásolhatja a pezsgés intenzitását.

Összetevők: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Pentasodium Triphosphate, PEG-8, Parfum, Cocos Nucifera Oil, Lemon Essential Oil. CI19140

Típusa: sárga színű „lemon fizz” - citrom illattal

Figyelmeztetés: Külsőleges felhasználásra. 3 év alatti gyermekek nem használhatják. Gyermekektől elzárva tartandó. Kis méretű, lenyelhető részeket tartalmaz, fulladásveszély. Felnőtt felügyelete mellett használható. Kerülni kell a szembejutást, ha mégis előfordul, azonnal öblítse ki tiszta vízzel. Nem ehető!