Have Fun Aloe Angel Fürdőgolyó

1,490 Ft (ÁFA-val)

Have Fun Aloe Angel Fürdőgolyó elsődleges célja, hogy gyermeked felhőtlenül szórakozzon fürdés közben. A Have Fun két féle színben készült, külön figyelmet fordítva arra, hogy kedvezzünk a lányoknak és a fiúknak is egyaránt.
Használata: Száraz kézzel vegye ki a fürdőgolyót a dobozból, távolítsa el a fóliát és tegye a kádban lévő kb. 35-38 Celsius fokos, kb. 120 liter vízbe (el lehet pezsegtetni úgy is, hogy a gyermek már bent ül a kádban). A fürdőgolyó pezsegve feloldódik miközben színezi a vizet és kellemes illatfelhőt varázsol a fürdőszobába, majd megjelenik a kapszulába zárt állatfigura. Nincs más hátra csak, hogy gyermeke élvezze a fürdést és játsszon!

498 készleten

Cikkszám: 202011 Kategória:

Have Fun Aloe Angel Fürdőgolyó elsődleges célja, hogy gyermeked felhőtlenül szórakozzon fürdés közben. A Have Fun két féle színben készült, külön figyelmet fordítva arra, hogy kedvezzünk a lányoknak és a fiúknak is egyaránt.

Használata: Száraz kézzel vegye ki a fürdőgolyót a dobozból, távolítsa el a fóliát és tegye a kádban lévő kb. 35-38 Celsius fokos, kb. 120 liter vízbe (el lehet pezsegtetni úgy is, hogy a gyermek már bent ül a kádban). A fürdőgolyó pezsegve feloldódik miközben színezi a vizet és kellemes illatfelhőt varázsol a fürdőszobába, majd megjelenik a kapszulába zárt állatfigura. Nincs más hátra csak, hogy gyermeke élvezze a fürdést és játsszon!

Használata heti 1-2 alkalommal javasolt.

Tárolás: száraz, hűvös helyen. A tárolási körülmények, a páratartalom befolyásolhatja a pezsgés intenzitását.

Összetevők: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Pentasodium Triphosphate, PEG-8, Parfum, Cocos Nucifera Oil, CI 42090, CI19140

Típusa: Zöld színű, „aloe angel” – aloe vera illattal

Figyelmeztetés: Külsőleges felhasználásra. 3 év alatti gyermekek nem használhatják. Gyermekektől elzárva tartandó. Kis méretű, lenyelhető részeket tartalmaz, fulladásveszély. Felnőtt felügyelete mellett használható. Kerülni kell a szembejutást, ha mégis előfordul, azonnal öblítse ki tiszta vízzel. Nem ehető!