Have Fun Pomegranate Pearl Fürdőgolyó

1,399 Ft (ÁFA-val)

Have Fun Aloe Angel Fürdőgolyó elsődleges célja, hogy gyermeked felhőtlenül szórakozzon úgy, hogy közben teljesen természetes összetevőkben lubickol. A Have Fun két féle színben készült, külön figyelmet fordítva arra, hogy kedvezzünk a lányoknak és a fiúknak is egyaránt. Dobjátok a fürdőgolyót egy vízzel teli kádba – el lehet pezsegtetni úgy is, hogy a gyermek már bent ül a kádban, majd a golyó pezsgés közben már színezi a vizet és kellemes illatfelhőt varázsol a fürdőszobába. A fürdőgolyó elpezsgése után kiderül, hogy melyik állatkát rejtette a golyó. Gyűjtsd össze a fürdőgolyó mélyén elbújó apró figurákat és a pancsolás mellett élvezettel játszhatsz velük bármikor!

960 készleten

Cikkszám: 202012 Kategória:

Have Fun Pomegranate Pearl elsődleges célja, hogy gyermeked felhőtlenül szórakozzon úgy, hogy közben teljesen természetes összetevőkben lubickol. A Have Fun két féle színben készült, külön figyelmet fordítva arra, hogy kedvezzünk a lányoknak és a fiúknak is egyaránt.

Dobjátok a fürdőgolyót egy vízzel teli kádba (el lehet pezsegtetni úgy is, hogy a gyermek már bent ül a kádban), a fürdőgolyó már pezsgés közben színezi a vizet és kellemes illatfelhőt varázsol a fürdőszobába. A fürdőgolyó elpezsgése után kiderül, hogy melyik állatkát rejtette a golyó. Gyűjtsd össze a fürdőgolyó mélyén elbújó apró figurákat és a pancsolás mellett élvezettel játszhatsz velük bármikor!

  • 100%-ig biztonságos a bőrnek, nem irritáló!
  • Nagy részben természetes és Vegan összetevőket tartalmaz!
  • Nagy részben élelmiszeripari alapanyagból készült!

Minden nap találkozunk azzal a problémával, hogy a tusfürdők nem tisztítanak eléggé és túlságosan tisztítanak egyszerre. Túl sok zsiradékot oldanak le a bőr felszínéről, ezzel együtt nem távolítják el az elhalt hámsejteket, amik felhalmozódva kiváló táptalajt nyújtanak a szervezetünk számára káros mikroorganizmusoknak. A Funimals fürdőgolyó megteremti a kellő egyensúlyt.

A Funimals fürdőgolyó magáért beszél!

  • A Funimals fürdőgolyót egyrészt a benne található gyűjthető állatkák teszik igazán egyedülállóvá a piacon.
  • Minden fürdőgolyó tartalmaz egy gyűjtőfüzetet, amely segítségével nyomon követhető, hogy melyik állatkákat sikerült már megszerezni
  • Másrészt azért különleges, mert a Funimals fürdőgolyók között találhatóak olyan termékek, amelyek esszenciális illóolajokat is tartalmaznak, melyek hatóerejével lázcsillapítást/gyulladáscsökkentést segítő hatást, immunerősítő hatást vagy alvást segítő hatást biztosíthatnak.
  • Ezen összetett tulajdonságoknak köszönhetően minden gyermek és szülő számára garantált az élmény.

Összetevők: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Tripolyphosphate, PEG-400, Fragrance oil, Cocos Nucifera, Approved Colourant

Típusa: Zöld színű, „aloe angel” – aloe vera illattal / Rózsaszín „pomegranate pearl” – gránátalmás  illattal

Figyelem!

A fürdőgolyó közepén egy kis játék figura található! Amennyiben a gyermek még gyakran a szájába vesz kisebb tárgyakat, abban az esetben semmi esetre se hagyjuk felügyelet nélkül!

>