Vitamin Bomb Magic Melon Fürdőgolyó

1,399 Ft (ÁFA-val)

A Vitamin Bomb Sárgadinnyés Fürdőgolyó elsődleges célja, hogy a C-vitamin értékes hatásával segítsen, hogy gyermekeink frissebbek és energikusabbak legyenek, mindeközben semlegesítheti a fürdővízben (csapvízben általában) előforduló klórt és egyéb kemikáliákat. A Funimals Vitamin Bomb két féle színben készült, külön figyelmet fordítva arra, hogy kedvezzünk a lányoknak és a fiúknak is egyaránt. Dobjátok a fürdőgolyót egy vízzel teli kádba (el lehet pezsegtetni úgy is, hogy a gyermek már bent ül a kádban), a fürdőgolyó már pezsgés közben színezi a vizet és kellemes illatfelhőt varázsol a fürdőszobába. A fürdőgolyó elpezsgése után kiderül, hogy melyik állatkát rejtette a golyó. Gyűjtsd össze a fürdőgolyó mélyén elbújó apró figurákat és a pancsolás mellett élvezettel játszhatsz velük bármikor!

944 készleten

Cikkszám: 202013 Kategória:

A Funimals Vitamin Bomb Sárgadinnyés Fürdőgolyó elsődleges célja, hogy a C-vitamin értékes hatásával segítsen, hogy gyermekeink frissebbek és energikusabbak legyenek, mindeközben semlegesítheti a fürdővízben (csapvízben általában) előforduló klórt és egyéb kemikáliákat. A Funimals Vitamin Bomb két féle színben készült, külön figyelmet fordítva arra, hogy kedvezzünk a lányoknak és a fiúknak is egyaránt.

Dobjátok a fürdőgolyót egy vízzel teli kádba (el lehet pezsegtetni úgy is, hogy a gyermek már bent ül a kádban), a fürdőgolyó már pezsgés közben színezi a vizet és kellemes illatfelhőt varázsol a fürdőszobába. A fürdőgolyó elpezsgése után kiderül, hogy melyik állatkát rejtette a golyó. Gyűjtsd össze a fürdőgolyó mélyén elbújó apró figurákat és a pancsolás mellett élvezettel játszhatsz velük bármikor!

  • 100%-ig biztonságos a bőrnek, nem irritáló!
  • Nagy részben természetes és Vegan összetevőket tartalmaz!
  • Nagy részben élelmiszeripari alapanyagból készült!

Minden nap találkozunk azzal a problémával, hogy a tusfürdők nem tisztítanak eléggé és túlságosan tisztítanak egyszerre. Túl sok zsiradékot oldanak le a bőr felszínéről, ezzel együtt nem távolítják el az elhalt hámsejteket, amik felhalmozódva kiváló táptalajt nyújtanak a szervezetünk számára káros mikroorganizmusoknak. A Funimals fürdőgolyó megteremti a kellő egyensúlyt.

A Funimals fürdőgolyó magáért beszél!

  • A Funimals fürdőgolyót egyrészt a benne található gyűjthető állatkák teszik igazán egyedülállóvá a piacon.
  • Minden fürdőgolyó tartalmaz egy gyűjtőfüzetet, amely segítségével nyomon követhető, hogy melyik állatkákat sikerült már megszerezni
  • Másrészt azért különleges, mert a Funimals fürdőgolyók között találhatóak olyan termékek, amelyek esszenciális illóolajokat is tartalmaznak, melyek hatóerejével lázcsillapítást/gyulladáscsökkentést segítő hatást, immunerősítő hatást vagy alvást segítő hatást biztosíthatnak.
  • Ezen összetett tulajdonságoknak köszönhetően minden gyermek és szülő számára garantált az élmény.

Összetevők: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Tripolyphosphate, PEG-400, Fragrance oil, Cocos Nucifera, Ascorbic Acid, Approved Colourant

Típusai: Lilla színű, „cool grape” – kékszőlő illattal / Kék színű „magic melon” - sárgadinnye illattal

Figyelem!

A fürdőgolyó közepén egy kis játék figura található! Amennyiben a gyermek még gyakran a szájába vesz kisebb tárgyakat, abban az esetben semmi esetre se hagyjuk felügyelet nélkül!

>