3 db-os Szett + Ziggy Majmos Táska Rózsaszín címkével

6,799 Ft (ÁFA-val)

A Funimals fürdőgolyók 3-as kollekcióját tettük bele Ziggy majom pocakjába. A gyermekek kipróbálhatják a vitaminos fajták egyikét, a természetes citrom esszenciális illóolajat vagy a levendula és citromfű esszenciális illóolajat tartalmazó fürdőgolyóink egyikét, illetve a felhőtlen szórakozást nyújtó fürdőgolyóink egyik fajtáját.

Tartalmazza: a Vitamin Bomb – lila, Have Fun – Pink és Get better – Sárga fürdőgolyókat

989 készleten

Cikkszám: 202088-1 Kategória:

 Funimals fürdőgolyók 3-as kollekcióját tettük bele Ziggy majom pocakjába. A gyermekek kipróbálhatják a vitaminos fajták egyikét, a citrom esszenciális illóolajat vagy a levendula és citromfű esszenciális illóolajat tartalmazó fürdőgolyóink egyikét, illetve a felhőtlen szórakozást nyújtó fürdőgolyóink egyik fajtáját.

Igazán különlegessé a Ziggy MAJMOS TÁSKA teszi ezt a terméket, mely egy prémium minőségű, pihe puha plüss táska. A majom hosszú karjának köszönhetően oldaltáskaként is funkciónál, miközben öleli gyermekét. A legjobb alvótárs vagy barát lehet minden gyermeknek. A Ziggy Majmos táska 2 féle csomagolásban kapható, kedvezve ezzel a lányoknak és a fiúknak is egyaránt. 3 év alatti gyermekek nem használhatják.

Tartalmazza:  a Vitamin Bomb – lila, Have Fun – Pink és Get better – Sárga fürdőgolyókat